Ο Ryan Adams κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης


Οι Times αποκάλυψαν ότι ο Ryan Adams είχε διαδικτυακή σεξουαλική σχέση με μία 14χρονη για δύο χρόνια!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η σχέση ξεκίνησε το 2012 όταν η 21χρονη σήμερα Ava ήταν 14 ετών και κράτησε μέχρι το 2014. Στο διάστημα αυτό ο Ryan είχε ανταλλάξει χιλιάδες μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μέσω chat και twitter ενώ είχαν κάνει και virtual sex μέσω βίντεο κλήσης.
Ο ίδιος ο Ryan Adams αρνήθηκε την κατηγορία μέσω δικηγόρου του που δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε την ηλικία της μικρής κι ότι ενώ της ζήτησε επανειλημμένως να του δείξει την ταυτότητά της αυτή δεν το έκανε.
Στο παιχνίδι, όμως, μπήκαν και δύο γνωστές μουσικοί. H Jessica Pratt και η Liz Phair που συνεργάστηκαν μαζί του στο πρόσφατο παρελθόν άφησαν να εννοηθεί μέσω αναρτήσεών τους στο twitter ότι έπεσαν κι αυτές θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γνωστό μουσικό. Η Liz Phair, μάλιστα, είχε ηχογραφήσει μαζί του στο στούντιο υλικό που πιθανώς προοριζόταν για άλμπουμ, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Προσθέστε σε αυτά και την απάντηση σε ερώτημα που του τέθηκε του Jason Isbell, ο οποίος πρόκειται να συνεργαστεί μαζί του σε άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αυτή τη χρονιά. Ο Jason δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι, αλλά πιστεύει ότι οι κατηγορίες είναι βάσιμες.
Το FBI ερευνά την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό ότι η προγραμματισμένη για τον Απρίλιο κυκλοφορία του Big Colors αναβάλλεται επ' αόριστον εξαιτίας των γεγονότων.

Σχόλια