O John Dolmayan των System Of A Down διασκευάζει Radiohead


Από καιρό ήδη ο ντράμερ των System Of A Down κι ένας από τους κορυφαίους ροκ ντράμερ σήμερα, John Dolmayan μας είχε προϊδεάσει για το project του με πολλούς και σημαντικούς καλεσμένους και σήμερα έχουμε και το πρώτο δείγμα από αυτή τη δουλειά.

Το super group των These Grey Men όπως ονομάζονται ανέβασε στις υπηρεσίες streaming τη διασκευή του στο κλασικό τραγούδι των Radiohead Street Spirit (Fade Out) και δεν είναι μία συνηθισμένη διασκευή.

Εκτός του Dolmayan στην ντραμς και του James Hazley (General H) στην κιθάρα ακούμε τον M. Shadows των Avenged Sevenfold στα φωνητικά ενώ στο κλείσιμο του τραγουδιού έχουμε κι ένα σόλο από τον Tom Morello των Rage Against The Machine και Prophets Of  Rage.

Στο ομώνυμο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο φιλοξενούνται μόνο διασκευές και ορισμένες από αυτές αποτελούν έκπληξη. Ποιος θα το περίμενε να διασκευάσει Madonna (Hung Up) ή Eminem (Rock Bottom). Αφρούς θα βγάζουν οι εναλλακτικοί και σκληροπυρηνικοί της χώρας μας.

Ακόμα, θα υπάρχουν διασκευές και των Starman του David Bowie, Road To Nowhere των Talking Heads και Runaway του Del Shannon.

Στο άλμπουμ θα συμμετέχει, επίσης, κι o Serj Tankian.

Σχόλια